Връзка с нас: [email protected] +359 883 31 44 88

Плащане и доставка

ДОСТАВКА

1. Доставка с куриер (за цялата страна). Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 16:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес, Офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места.

2. Цените на доставката се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв).

Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго. Цените за доставка се определят от куриерските фирми и промените им не зависят от "Заримекс" ООД. За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е безплатна.

3. Допълнителни условия по доставка. Поръчките направени след 16:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Заримекс“ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

4. Забавяне на доставка. „Заримекс“ ООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от "Заримекс" ООД

ПЛАЩАНИЯ

1. Наложен платеж. Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката. Ако искате пратката да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

 2. ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! Плащане през системата на Epay.bg За да платите чрез системата на ePay.bg е необходимо да имате регистрация в тази система. Можете да платите през системата на ePay.bg, ако имате достатъчна наличност по своята Микросметка, или притежавате дебитна/кредитна карта, издадена от банките, включени в системата. Повече информация за процедурата по регистрация на дебитна/кредитна карта можете да получите на http://epay.bg.

След избор на плащане през ePay.bg в процеса на поръчка, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на оператора, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След което ще бъдете прехвърлени на нашия уеб сайт starsait.zarimex.eu. Вашата поръчка ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашия акаунт в ePay.bg.

3. Плащане на каса на EasyPay. С EasyPay имате възможност да заплатите направената от Вас поръчка през електронен магазин starsait.zarimex.eu в брой в над 2300 каси на EasyPay в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay можете да видите тук: http://easypay.bg/?p=offices. При плащане на каса на EasyPay трябва да посочите: 10-цифрения номер генериран от системата ни след завършване на поръчката Ви. Този номер е уникален и може да се ползва еднократно само и единствено за поръчката, при която е генерира. За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay, като не дължите никаква такса за извършеното заплащане.

4. Плащане по банков път. Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка. За повече информация относно банковата сметка, можете  да се свържете с нас по и-мейл: [email protected]

ВАЖНО: За начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Ако желаете да избегнете това забавяне е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на e-mail адрес: [email protected]

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

5. Плащане през системата PayPal. Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express, издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal. Нашият акаунт в системата на PayPal е: paypal.me/ZarimexLtd

Внимание! Изпращането на поръчката се случва след като е получено плащане за последната по един от гореизложените начини. 

6. Отстъпки. Клиентите на онлайн магазин www.starsait.zarimex.eu могат да ползват намаление от цената на поръчаните продукти, когато е изпълнено поне едно от условията за получаване на отстъпка.

6.1. Условия за получаване на отстъпки.

- Клиентът разполага с валиден промокод. Отстъпката и срока на валидност за всеки промокод са индивидуални. Ако промокодът е предназначен за еднократна упореба, той не трябва да е бил използван, за да бъде валиден. Промокодовете не са поименни и могат да бъдат открити в някои рекламни материали на Заримекс ООД или да бъдат предоставяни на клиента в специални случаи (например при чести и регулярни поръчки или поръчки в големи количества).

- Клиент със виртуална Bronze, Silver, Gold или VIP карта.

Допълнителни условия.

- Отстъпките са само за цената на поръчаните стоки и не се прилагат за цената на доставката.

- Отстъпките не важат за преоценени продукти или стоки на промоция.

- Клиентските отстъпки (в случай, че притежавате например промо код и карта) не се сумират. Когато са налице и двата вида отстъпка, системата прилага тази, която носи по-голямо намаление за клиента.

ВАЖНО! Фирмата ни е един от основните вносители на голяма част от предлаганите продукти в сайта. Специализирани сме в продажбата на бойно, ловно, газово, въздушно оръжие, дрехи и аксесоари, консумативи и много други продукти. Поради спецификата и разрешителния режим на бойното и ловното оръжие, както и боеприпасите за тях, ние НЕ продаваме оръжия и боеприпаси чрез онлайн поръчка и доставка с куриер!

Газовото и въздушното оръжие са на СВОБОДНА ПРОДАЖБА за лица над 18 годишна възраст! Те НЕ подлежат на разрешителен режим в Полицията, а само на уведомителен режим, като трябва да се регистрират в 14-дневен срок в служба КОС към МВР. Тези продукти също не могат да бъдат поръчвани през сайта ни и/или изпращани с куриер.

За повече подробности относно този тип оръжия, можете да се обадите на нашите телефони или да ни пишете на посочения по-долу и-мейл.

За повече информация не се колебайте и се обадете на тел. + 359 883 31 44 88 или ни пишете на е-mail: [email protected]

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване от нашия онлайн оръжеен магазин!

© 2015 Zarimex All rights reserved.