Връзка с нас: [email protected] +359 883 31 44 88

Пиробатерия Гризли - 20 изстрела

Категории
Бърза поръчка


Пиробатерия Гризли - 20 изстрела
Пиробатерия Гризли - 20 изстрела
105,00лв.
Без данък : 87,50лв.
Производител : China
Код на продукта : TFC45-2001
Наличност : В наличност

Този продукт не може да бъде поръчан онлайн съгласно законите на Република България. Заповядайте в магазина ни, намиращ се в град София, жк. Дървеница, бул."бул.Осми Декември" 1.

20 изстрела: 1.Червена опашка,синя далия и бели искри,2.Червена искряща опашка към червена искряща върба,3.Жълта опашка към лилава далия и бели искри,4.Зелена искряща опашка към зелена искряща върба и червена далия,5.Брокатена опашка към сребърно цвете и далия в червено и зелено.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Пиробатериите изстрелват различен брой огнени топки, които при възпламеняване на височина 40-50 м, възпроизвеждат различни по вид и цвят звукови и светлинни ефекти. Тази пиробатерия има два възпламенителя.

САМО ЗА УПОТРЕБА НА ОТКРИТО! Избягвайте препятствия отгоре. Закрепете изделието здраво върху твърда и равна повърхност, като осигурите свободно въздушно пространство над и около него. Да не се възпламенява близо до високи сгради, дървета или подобни такива. Установете основния възпламенител, отстранете оранжевия предпазител и изтеглете възпламенителя внимателно встрани от пиробатерията. Стоейки отстрани, запалете края на възпламенителя и се отдалечете незабавно на не по-малко от 15 м. В случай, че изделието не успее да се задейства цялостно, изчакайте 15 мин. преди да отидете до него и след това залейте с вода. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ НИТО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО ВИ НЕ Е НАД ПИРОБАТЕРИЯТА, установете втория възпламенител и заставайки отстрани запалете края на възпламенителя и се оттеглете незабавно на не по-малко от 15 м. Зрителите трябва да бъдат на не по-малко от 25 м. Ако изделието не се запали или има съмнение за неизстреляни заряди, изчаква се не по-малко от 5 минути, след което се залива с вода. Неправилната употреба може да доведе до наранявания и пожар.

ВНИМАНИЕ! УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ ИЗДЕЛИЕТО В ПРАВИЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НАГОРЕ! ВИНАГИ ПАЛЕТЕ ВЪРХА НА ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ! НИКОГА НЕ СЕ НАДВЕСВАЙТЕ НАД ИЗДЕЛИЕТО ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КАТО СТЕ ЗАПАЛИЛИ ВЪЗПЛАМЕНИТЕЛЯ!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър
© 2015 Zarimex All rights reserved.